Vragen? 0299-771818

WAT OUDERS OVER DE OPVANG ZEGGEN

Guido, vader van Levi en Milena, zegt:
‘Bij de Regenboog vervelen de kinderen zich geen moment. Erica heeft ontzettend leuke en vooral creatieve ideeën om met de kinderen te doen of te knutselen. Onze twee kinderen hebben het onwijs naar hun zin bij de Regenboog en wij als ouders laten ze met een gerust hart achter. Als er iets is dan houdt Erica ons goed op de hoogte en wij krijgen regelmatig leuke foto’s en berichtjes doorgestuurd. Dit geeft een goede indruk van de dag die de kinderen hebben meegemaakt’

Leonie, moeder van Noa en Dayan, zegt:
Sinds 2013 komen wij bij de Regenboog. Eerst alleen onze dochter (nu bijna 4 jr.) sinds 2016 ook onze zoon (nu bijna 1 jr.). Beiden gaan met plezier naar de opvang. Er wordt regelmatig gevraagd; “mag ik morgen weer naar Erica?” De oudste heeft altijd verhalen over de stapstenen, knutselen en niet te vergeten de feestjes als er iemand jarig is.

Yara, moeder van Devi, zegt:
Devi heeft een super tijd gehad bij Erica. Devi kwam met 8 weken wennen bij Erica. Met 10 weken ging hij 2 dagen in de week, de maandag en de vrijdag. Het leukste van de babyperiode vind ik dat Erica een schriftje bijhoudt met wat de kleine gegeten heeft. Hoeveel luiers en wat hij die dag heeft gedaan. Toen kwam de tijd van kruipen en ontdekken. Erica ging hier zo goed op in. Elke keer kreeg hij een nieuwe uitdaging. Ook buiten… kruipend door de hele tuin op zoek naar iets leuks. Helaas na 1.5 jaar hebben wij afscheid genomen van de Regenboog. Dit omdat de Regenboog op vrijdag ging sluiten. Maar gelukkig mag hij 1x in de 6 weken een dagje komen! En af en toe tussendoor als er andere kindjes zijn, zijn vriendinnen en vrienden. En dan komt Devi weer met een lach thuis!’.

Guus, vader van Rufus, zegt:
‘Ongeveer een jaar hebben we onze zoon in opvang gehad bij Erica. Helaas moesten we afscheid nemen omdat we verhuisd zijn...
Vanaf de eerste kennismaking hadden we een goed gevoel bij Erica, en belangrijker…. had onze zoon een goed gevoel bij Erica. Voor ons was op het moment van keuze belangrijk: Voor onze zoon een goede structuur en een uitdagend programma en daarnaast voor ons als ouders flexibiliteit, duidelijkheid en vertrouwen.
Alles hebben we van te voren goed besproken en nooit zijn we teleurgesteld geweest. Onze zoon wilde liever eigenlijk nooit mee naar huis na een dag bij Erica en haar andere gastkindjes (en vriendjes/vriendinnetjes van onze zoon). Een goed teken, zoveel mag duidelijk zijn!
Verder werden we altijd goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten die ondernomen werden. De eerste periode zelfs met een dagboek die volgeschreven werd met alle avonturen die onze zoon beleefd had! Ontzettend leuk.
Wat ons betreft zeker een aanrader. En ontzettend jammer dat we afscheid moesten nemen.

Rine, moeder van Thymen en Chelseay, zegt op facebook:
Deze gastouder is fantastisch!!!! Ooit nog meer kids??? Ga ik weer naar Gastouderopvang De Regenboog!’